Το όραμα της LALIZAS είναι να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και να τα διανέμει στις διεθνείς αγορές μέσω του καλά εδραιωμένου δικτύου διανομής. Το όραμα αυτό, σε συνδυασμό με την πελατο-κεντρική κατεύθυνση και την απαραίτητη συμβολή των εργαζομένων, οδήγησε στην έως σήμερα ανάπτυξη της εταιρείας και θα συνεχίσει να συμβάλλει θετικά στη διαρκής ανάπτυξη της LALIZAS.

Οι άνθρωποι είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας. Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας προσφέροντας βεβαίως την αίσθηση της ασφάλειας σε ένα καλό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, όπου λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις για την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού. Παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη, επιπλέον μπόνους και ανταμοιβές για όσους κάνουν το επιπλέον, ίση μεταχείριση όσον αφορά την εξέλιξη και την ανταμοιβή και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα, η LALIZAS κατάφερε να επιτύχει το στόχο της: "Ικανοποιημένο εργατικό δυναμικό, ικανοποιημένος πελάτης".

Η LALIZAS κατασκευάζει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά πάνω από 10.000 προϊόντα θαλάσσιου εξοπλισμού, σωστικό εξοπλισμό και διάφορα είδη που σχετίζονται άμεσα με θαλάσσια σπορ και διάφορες δραστηριότητες.

 

Η LALIZAS κατασκευάζει και παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας ναυτιλιακά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην έδρα της εταιρείας, με τον αυστηρότερο έλεγχο και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, και έπειτα διανέμονται ανά τον κόσμο.

Τα προϊόντα LALIZAS απευθύνονται σε επαγγελματίες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και σε άτομα με θαλάσσια δραστηριότητα. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι ναυτιλιακές εταιρείες, ναυπηγεία, κατασκευαστές σκαφών, προμηθευτές, καταστήματα λιανικής πώλησης θαλάσσιου εξοπλισμού, πολυκαταστήματα, μαρίνες, εταιρείες ενοικίασης σκαφών, όμιλοι ιστιοπλοΐας και πελάτες λιανικής. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών. Ως εκ τούτου, τους προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και παρέχουμε υποστήριξη μετά από κάθε πώληση

Το δίκτυο διανομής της LALIZAS επεκτείνεται σε  περισσότερες από 129 χώρες

Πιο συγκεκριμένα:

  • 7 υποκαταστήματα (ΗΠΑ, Κροατία, Ντουμπάι, Ισπανία, Ιταλία, Νότια Αφρική, Τουρκία)
  • 5 κέντρα εφοδιασμού (ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ντουμπάι)
  • 6 Franchises  (Πορτογαλία, Ινδονησία, Παναμάς, Κολομβία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Δημοκρατία των Μαλδιβών)

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 9001: 2008 (αναμένεται νέα έκδοση του πιστοποιητικού ποιότητας κατά το νέο πρότυπο ISO 9001: 2015).

Η ποιότητα των προϊόντων πιστοποιείται από διεθνείς οργανισμούς όπως οι «Germanischer Lloyd», «Bureau Veritas» και «Lloyd's Register».

ΚΟΡΥΦΗ