Η LALIZAS στην KORMARINE 2017

Εφέτος η KORMARINE 2017 γιορτάζει την 20ή επέτειό της και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την αγορά της. Όντας η μεγαλύτερη έκθεση κατασκευαστών πλοίων στην Κορέα, το KORMARINE 2017 δημιουργεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2017 ένα επιχειρηματικό περιβάλλον για τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα. Η εταιρεία LALIZAS, η οποία καθόρισε νέα πρότυπα στον εξοπλισμό διάσωσης τα τελευταία 35 χρόνια και εξακολουθεί να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, συμμετέχει με υπερηφάνεια στο KORMARINE 2017 στο περίπτερο 6Α25.

Μη χάσετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να συζητήσετε με τα ανώτατα στελέχη του...

H LALIZAS Χορηγός στο Γεώργιος Αβέρωφ

Μεγάλη χορηγία στο θρυλικό θωρηκτό του Πολεμικού Ναυτικού,

"Γεώργιος Αβέρωφ"

 

"Το θρυλικό θωρηκτό του Πολεμικού Ναυτικού" Γεώργιος Αβέρωφ ", το οποίο υπήρξε η ελληνική ναυαρχίδα κατά το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, είναι ένα ζωντανό μνημείο της παγκόσμιας ιστορίας, δήλωσε ο κ. Χαραλαμπόπουλος Σωτήριος, διοικητής του ιστορικού πλοίου.

Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και τιμή για την εταιρεία LALIZAS να συμβάλλει στην ανανέωση του εξοπλισμού ασφαλείας του Γεωργίου Αβέρωφ. Όταν η Ανώτερη ομάδα...

H LALIZAS στο Cartagena Int. Boat Show 2015

Η Lalizas S.A. θα συμμετάσχει στο Cartagena Int. Boat Show, 21-23 Μαρτίου, όπου η εταιρία προτίθεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες και να φανεί αντάξια της εξαιρετικής της φήμης.

LALIZAS, η πρωτοπόρος εταιρία κατασκευής ναυτιλιακού και σωστικού εξοπλισμού, με εμπειρία 33 ετών στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

LOFRANS’, η ηγέτιδα δύναμη στην κατασκευή εργατών άγκυρας, που συνδυάζει κορυφαία απόδοση, απόλυτη ασφάλεια και κομψό σχεδιασμό.

MAX POWER, η εταιρία που είναι παγκοσμίως γνωστή για την κατασκευή thruster σκαφών...

ΚΟΡΥΦΗ