ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1ο βήμα: Βρείτε την ανοιχτή θέση εργασίας που σας ταιριάζει καλύτερα και προχωρήστε στην αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος. (Εάν δεν βρείτε κάποια διαθέσιμη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο career@lalizas.com, ώστε σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης εργασίας να επικοινωνήσουμε μαζί σας.)

2ο βήμα: Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού θα αναλάβει το screening του βιογραφικού σημειώματος.

3ο βήμα: Σε περίπτωση που το βιογραφικό σας ξεχωρίσει, θα συμμετάσχετε στη διαδικασία επιλογής που περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις αλλά και tests δεξιοτήτων και προσωπικότητας.

4ο βήμα: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κάνουμε την προσφορά εργασίας και να σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στην ομάδα μας.

Τελικό βήμα: Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της LALIZAS! Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για εμάς στην διαδικασία Induction . Ας ξεκινήσουμε!

Ο στόχος της LALIZAS είναι να προσφέρει ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης στους εργαζομένους της. Παρέχοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε διάφορα προγράμματα κατάρτισης, επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καθώς η αποστολή μας είναι πάντα να τους ενθαρρύνουμε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

ΚΟΡΥΦΗ