Εξοπλισμός & Παρελκόμενα Μηχανών

...αποκτήστε τα καλύτερα για την εξωλέμβια μηχανής σας!

αξεσουάρ εξωλέμβιων μηχανών

Προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εξωλέμβια μηχανή του σκάφους σας και διατηρείστε σε "φόρμα"!

Η LALIZAS σας παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό και παρελκόμενα για εξωλέμβιες μηχανές όπως, Τεπόζιτα Καυσίμων & Αξεσουάρ, Τάπες Εκροής Υδάτων, Τάπες Καταστρώματος, Αυτιά Πλυσίματος μηχανών, Υδροπτερύγια, Βάσεις Εξωλέμβιων Μηχανών, Αξεσουάρ Εξωλέμβιων Μηχανών, Κόρνες Σκαφών, Τιμόνια

Υδροπτερύγια

Τα υδροπτερύγια είναι ειδικά πτερύγια που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των μηχανών των σκαφών. Διατίθονται σε δύο μεγέθη, για 4ΗΡ έως 50ΗΡ και για 50ΗΡ και άνω. Τοποθετούνται στην μηχανή, πάνω από την προπέλα. Με τα υδροπτερύγια μειώνεται η κατανάλωση καύσιμων, αυξάνεται η σταθερότητα, η πλεύση γίνεται πιο εύκολη, δίνουν μέγιστο πλανάρισμα σκάφους και ελαττώνουν το φαινόμενο σπηλαίωσης (προπέλα).

Τρόπος Χρήσης:
Τα υδροπτερύγια τοποθετούνται πάνω από την προπέλα με ανοξείδωτες βίδες. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης των υδροπτερυγίων ώστε να έχετε την καλύτερη πλοήγηση. Αντικατάσταση: Αυτά τα προϊόντα θέλουν ελάχιστη συντήρηση. Πάρ'αυτα όταν παρατηρηθούν ρωγμές σε ένα ή και στα δύο πτερύγια θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση.

υδροπτερύγια

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ (Ψηφιακός Κατάλογος 2012)


ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Βάσεις Εξωλέμβιων Μηχανών

Βάσεις ανοξείδωτες 316 εφεδρικής μηχανής, ρυθμιζόμενες για μηχανές έως 7ΗΡ με πλαστικό ή ξύλινο καθρέφτη.

Βάσεις Εξωλέμβιων Μηχανών

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ (Ψηφιακός Κατάλογος 2012)

2011 LALIZAS all rights reserved.