Εξοπλισμός Καμπίνας & Κουζίνας

...αποκτήστε ότι χρειάζεστε για την καμπίνα & κουζίνα του σκάφους σας!

Κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης με το σκάφος σας, είναι σημαντικό να διαθέτετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καμπίνα και κουζίνα του σκάφους σας, ώστε να νιώσετε άνετα και προετοιμασμένοι, δηλαδή, σαν στο σπίτι σας.

Αν για παράδειγμα θέλετε να οργανώσετε ένα μπάρμπεκιου party στο σκάφος σας, πρέπει να προμηθευτείτε προϊόντα όπως Eστίες κουζίνας, Ηλεκτρικά Ψυγεία, Ισοθερμικά Ψυγεία, Πιάτα, Ποτήρια καθώς και Μαχαιροπίρουνα. Η LALIZAS σας έχει καλυμμένους!

Σειρά Sea Tableware Exclusive

Η σειρά Sea Tableware "Exclusive" περιλαμβάνει πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα, για να εξοπλίσετε με στυλ την κουζίνα του σκάφους σας. Η σειρά ''Exclusive'' απευθύνεται σε εσάς που η κομψότητα αποτελεί τρόπο ζωής. Περιλαμβάνει ολοκληρωμένα σερβίτσια από πιάτα ρηχά, βαθιά, επιδορπίου, σουπιέρες, μπολ, κούπες και φλιτζάνια προκειμένου να έχετε ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε το πρωινό, το μεσημεριανό ή το δείπνο σας. Κατασκευάζονται από 100% ανθεκτική μελαμίνη. Για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους εκδήλωση η σειρά Sea Tableware "Exclusive" έχει ποτήρια σαμπάνιας, κρασιού και νερού. Η σειρά συμπληρώνεται με τις απαραίτητες κανάτες, κάδους πάγου και τις ισοθερμικές θήκες για μπουκάλι. Όλα τα σκεύη της σειράς είναι ακρυλικά για να μη σπάνε. Τέλος η Lalizas ολοκληρώνει τη σειρά Sea Tableware με σετ από ανοξείδωτα, με πλαστικό ABS χερούλι , μαχαίρια, πιρούνια, κουτάλια γλυκού και σούπας. Όλα τα ποτήρια και τα πιάτα, εκτός από τα μπολ σαλάτας και τις σουπιέρες, διατίθενται σε σετ των 6 τεμαχίων, ενώ τα μαχαιροπήρουνα σε σετ των 24 τεμαχίων. Χάριν στην υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής όλα τα σκεύη "Exclusive" είναι μη τοξικά, ελαφριά, δε χαράζονται και εγγυώνται διαύγεια και λάμψη ακόμα και ύστερα από πολλές χρήσεις στη θάλασσα.

Σειρά Sea Tableware Exclusive

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ (Ψηφιακός Κατάλογος 2012)

2011 LALIZAS all rights reserved.